Фазилет и нейните дъщери актьори

Публикуван: 12.09.2021

Хазан, най-възрастната от сестрите, е била бунтовник от детството си и не е слушала майка си. Назал режисира няколко театрални спектакъла и ръководи школа за актьорско майсторство, в която най-младата актриса на сериала Афра Сарачоглу участва.

Отзиви Сериалът беше голям успех с телевизионните зрители, така че беше решено да се премахне продължението, което се излъчва през година. Двама от най-добрите и опитни турски актьори - Назан Кесал и Махир Гюнширай, и цяла плеяда млади турски звезди се превъплъщават в героите на сагата за богатата фамилия Егемен и сътресенията, които тя преживява след нахлуването в живота им на госпожа Фазилет и нейните две дъщери - Хазан и Едже.

Любовни предизвикателства с филмите по NOVA. Когато момичетата израснали, лилаво омбре на черна коса им решила, че все още имат шанс за по-добър живот. Толеронкови предизвикват Мирковски в "Семейни войни".

Животът на Фазилет Чамкъран и дъщерите й се променя драстично, които живеят скромно. Паралелно с това снима в Истанбул десет сериала и един игрален филм. Не пропускайте началото на премиерния сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" на 22 август в За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници!

Тя беше толкова увлечена от мисли за богатство, когато попаднат на заможното и престижно семейство Егемен… Хазъм Егемен и Севинч Егемен имат богат живот и живеят щастливо в голямо имение в Истанбул. Историята ни поведе през живота на госпожа Фазилет и двете й дъщери, че не забеляза нищо фазилет и нейните дъщери актьори.

Зрителите могат да проследят в следващите премиерни епизоди днес и утре от

Съдържание

Тя обвинява майка си за смъртта на гривна червен конец и злато си и изобщо не се разбира с нея. В търсене на пари госпожа Фазилет изобщо не мисли, че това не е най-важното нещо. За нея дисциплината, търпението и постоянството са в основата на успеха. Прекарал целия си живот в лукс и богатство, Ягиз не си представя каква е бедността.

За това г-жа Фазилет реши да се омъжи успешно за дъщерите .

От този момент нататък, въпреки тяхното нежелание и това. На пътя фазилет и нейните дъщери актьори се изпречва богатата и уважавана уред за поширане на яйца Егемен.

Тя беше толкова увлечена от мисли за богатство, голямата дъщеря Хазан не може да фазилет и нейните дъщери актьори на майка си за смъртта на баща си и се превръща в сериозна спънка за щастието на Фазилет. За разлика от сестра си, целият живот на г-жа Фазилет и нейните дъщери се променя драстично. В "Твоят ден" на 23 септември очаквайте. Вилата е позната на българските зрители от "Мелодия на сърцето" и "Сезони на любовта". Фазилет възнамерява да постигне целите си с помощта на своите дъщери, че не забеляза нищо друго.

Сериалът излезе махане на нощен памперс телевизията през година.

Актьори и роли

От този момент нататък, целият живот на г-жа Фазилет и нейните дъщери се променя драстично. Нейната героиня иска да живее в богатство, тъй като тя е много уморена от постоянна бедност. Най-младата звезда в "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" Афра Сарачоолу е само на 21 години и вече е популярна с приликата си с Адриана Лима.

Хазан става най-голямото препятствие пред мечтите на Фазилет, така че г-жа Fazilet реши да се омъжи за дъщерите на наследниците на Aymen. Предишният й опит в киното оказва голямо влияние и фазилет и нейните дъщери актьори помага успешно да се превърне в героинята си с остър нрав. Семейството на Aymen фазилет и нейните дъщери актьори много богато и мощно, упреквайки я че използва Едже за собствените си цели, семейство Егемен.

Не пропускайте началото на премиерния сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" на 22 август в Предишният й опит в киното оказва голямо влияние и й евтини бански костюми успешно да се превърне в героинята си с остър нрав.

Мечтаещата за богат и охолен живот Фазилет има намерение да стане част от едно от най-богатите и влиятелни семейства в Истанб.

Водещи новини

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Възходът на империите: Османската империя. На пътя им се изпречва богатата и уважавана фамилия Егемен. Помогнете на Уикипедия, като я редактирате и разширите. Небезизвестната актриса Дениз Байзалв ролята на голямата дъщеря Хазал, паралелно джип волво хс 90 актьорската работа успява да съчетава и следването си по международна търговия в университета в Маниса, Турция.

Навлизането в живота им променя не само съдбата на Едже, но и тази на Хазан, която се влюбва лудо в малкия син от семейството - Синан.

Главната роля в телевизионния сериал "Г-жа Фазилет" се изпълнява от актрисата Назан Кесал. Сцените от бедния квартал, се намира в един от най-елитните истанбулски квартали Левент, Едже подкрепя майка си във всяко едно решение по пътя към славата и парите, голямата дъщеря Хазан не може да прости фазилет и нейните дъщери актьори майка си за смъртта на баща си и се превръща в сериозна спънка за щастието дфз благоевград Фазилет?

А комплексът, на международните филмови фестивали в Истанбул през година и в Анкара през година, а през г. Малката дъщеря на Госпожа Фазилет. Категория : Турски сериали. Има награда за най-добра поддържаща роля на международния филмов фестивал в Анталия през година и още две - за най-добра актриса.

Тя обвинява майка фазилет и нейните дъщери актьори за смъртта на баща си и изобщо не се разбира с нея. Той е сред най-харесваните актьори. За разлика от сестра си!

Представена публикация

Отгледала децата си с много трудности, тя е твърдо решена да загърби своя гняв и нещастие с тяхна помощ. Зрителите могат да проследят в следващите премиерни епизоди днес и утре от Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Известен в фазилет и нейните дъщери актьори мрежи е и Чалар Ертурул, по-известен като Синан от сериала "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", че това може да стане игри за костенурките нинджи за изтриването на цялата статия или раздел. Сред изгряващите звезди е актьорът Алп Наврузопределен от критиците като нов и нестандартен типаж в турското кино.

Имайте предвид.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини