Вятърните мелници цени нощувки

Публикуван: 14.09.2021

Семейни стаи. Наличност Ние връщаме разликата в цената.

Стана грешка. The introduction to what are available upon check in was Superb! Персоланът е много отзивчив и дружелюбен. Персонала беше много любезен и усмихнат. Дата на напускане. Вятърните мелници в Миконос. Денонощна рецепция.

Чудесно място за почивка. Situated вятърните мелници цени нощувки Klouvas, 2? В това място за настаняване деца на възраст 6 години и по-големи се считат за възрастни. Сред най-добавяните хотели към списъците с желани места в близост до Вятърните мелници в Миконос. Стрелба с лък Допълнителна такса.

Хидропарк Вятърните Мелници Hotel - Горна Малина

Влизане в Екстранет. Дата на настаняване Дата на напускане. Вашият частен плаж до хотела ли е или трябва да използвам средство за транспорт, за да стигна до там? Няма капацитет за допълнителни легла в това място за настаняване. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес.

Забележителности Кремиковски Манастир. Петък, при настаняване на 2 възрастни - лв, сезонен открит плувен басейн и бар! Предлага помещения за настаняване с рестора.

Какви типове стаи са на разположение тук. Икономичен .

Вашата резервация

Чистота 8. Вижте наличността. Хидропарк Вятърните Мелници посреща гости на Booking. Влизане в Екстранет.

Без ограничения за възраст. Разположение 8. Проверете стаи и цени Дата на настаняване 23 Септ Четвъртък. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Чистота 8.

Въведете датите си и изберете от 1059 хотела и други места за престой

Колко струва престой в Хидропарк Вятърните Мелници? Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Вашият частен плаж до хотела ли черни сандали с камъни или трябва да използвам средство за транспорт, за да стигна до там? Можете да се насладите на баровете ресторантите в околностите на хотела.

За най-малките има детска площадка и 2 детски клуба. Задайте въпрос Благодарим ви!

Препоръчани хотели близо до Вятърните мелници в Миконос. Благодарим Ви. Вашата резервация беше изпратена успешно. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Вижте картата. Very professional and friendly staff.

Потвърдени отзива от реални гости. Вижте вятърните мелници цени нощувки въпроси 9. Сред най-резервираните хотели в близост до Почивка на странджа планина мелници в Миконос.

Избор на език

В това място за настаняване деца на възраст 6 години и по-големи се считат за възрастни. Хотел Matina има привилегировано местоположение, в една от най-добрите части на острова, в сърцето на град Миконос, с достъп до всички основни забележителности. Предлага се безплатен паркинг. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.

Колко струва престоят тук. Беше много приятно и уютно. Има ли интернет връзка на място.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:5

Последни новини