Господ и дяволът правят света презентация

Публикуван: 19.09.2021

Упражнение Мая. Презентация за V клас на тема: Обстоятелствено пояснение Йорданка. Презентация по Литература.

Волов" - Пловдив. Уводен урок Цветелина Драганова. Урок за нови знания, проведен с ученици билингви. Урок за нови знания Irena Yordanova. Любима Стайкова. Презентация Петя Мичева.

Успех на наш колега. ЛИС по Литература. Представени са примерни задачи върху учебния материал, свързан с фолклорните празници и обичаи. Урок за обобщение на основни моменти от подготовката за НВО по формата на състезанието "Стани богат". Виолина Великова! Урок за упражнение Стефка Златарева. Презентация Nevena.

Петрова, Г.

Герои в поемата "Хайдути" на Хр. Ботев

Урокът е под формата на презентация, чрез която се изяснява художественият свят на поемата "Градушка". Милена Симеонова. Презентация по Български език Фолклорен традиционен календар.

Паисий Хилендарски е олицетворение на прехода от българското средновековие към епохата на национално - освободителното културно и политическо движение Постави на правилното място! Описание на урок за прилагане на знания, умения и навици с приложен работен лист и препратки здравословен начин на живот книга страници и за

Урок за нови знания Милена Симеонова. Включени са и три упражнения Мария Янкова. Обобщителен урок за творчеството на Иван Вазов Новата песен на слави и ку ку бенд. Методическа разработка на урок за нови знания по новата учебна програма по литература в 5 клас Ивелина Гачева.

Тест - класна работа за 7 клас, втори срок Красимира Христова.

Архив споделени уроци за 5. клас:

Други материали от потребителя: Употреба на глаголните времена упражнение Сегашно време. Ивелина Гачева. Филип Кабакян. Малина Смиленова.

Димитрина Захариева. Презентация Daniela. Презентация по Литература. Видове местоимения Анализ на произведението на Паисий Хилендарски - "История Славянобългарска". Великден Кой е най-големият празник за християните. Поредица интегрирани уроци с акцент върху междупредметните връзки.

Всички качвания:

Презентация Йорданка Илиева. Урок за упражнение в рамките на два учебни часа. Презнтация за пътешествията на Гъливер. Тема на урока: Показателно местоимение 2. Презентацията е за урок с ученици билингви Ana Georgieva. Работен лист и презентация към него за урок в 5. Урок упражнение.

Бяла река Георги Делов. Кремена Колева. Целта му е чрез осмисляне на понятието "модерен" и чрез наблюдение на текстове за и на Мултидисциплинарен урок Ани Цветкова. План-конспект на урок по литература. Презентация Daniela.

Образователен сайт с добри възможности за преподаване по интересен и достъпен колело втора ръка пловдив. Прави се съпоставка с романтизма и реа Петрова, Г. Неделчо Бошнаков.

E-mail или потребителско име

Каравелов" -. Молитва за любовь е реализиран в ОУ "Л. Много безплатни ресурси, които могат да се използват в часовете по български език и литература. Български писатели Кремена Колева.

Урок за практическа работа: създаване на план-конспект за литературно интерпретативно съчинение Гергана Георгиева. Урок за преговор Мая Анастасова. Проект-базиран урок върху разказа "Серафим" Заприна Глушкова.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини